Uluslararası GastronomiTemel Özellikler - Örnek Menüler ve Reçeteler

%10
Uluslararası Gastronomi %10 indirimli Mehmet Sarıışık
Bu eser tüm dünya gastronomisini kıta ve ülke esasına göre genel hatlarıyla ele alarak, o ülkelerin özel yemek ve menüleri ile dünya gastronomi literatürüne kazandırdıkları önemli terimleri aktarmayı amaçlamıştır. İlgili alandaki yazının sınırlı olması dikkate alındığında bu eserin önemli katkılar sunabileceği söylenebilir.

1. Bölüm: Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış
2. Bölüm: Fransız Mutfağı
3. Bölüm: Türk Mutfağı
4. Bölüm: Uzakdoğu ve Avustralya Mutfağı
5. Bölüm: Amerika Mutfağı
6. Bölüm: Güney Avrupa Mutfağı
7. Bölüm: Kuzey Avrupa Mutfağı
8. Bölüm: Orta Asya Mutfağı
9. Bölüm: Ortadoğu Mutfağı
10. Bölüm: Afrika Mutfağı
Stok Kodu
9786055216481
Boyut
145-205
Sayfa Sayısı
360
Basım Yeri
Ankara
Basım Tarihi
2013-05
Kapak Türü
Karton
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat