Türkiye Akdenizi'nde lezzetli bir mutfağın öyküsü ve tadları Muna'nınki... Yaz rüzgarına karışan soğuk çorbalar, büyülü ayva reçeli, gözleri kamaştıran likörler, reçeller ve ünü şehre yayılan kıbbeler...

Kitabın baş şefi Muna, annesi Jorjet'ten aldığı muhteşem geleneği aktarıyor, ailesi ve dostları için sunduğu lezzetleri bizlerle paylaşıyor. Arap - Ortodoks - Ermeni kültürlerini sentezleyen Muna aile mutfağı, Mersin'deki ve Hamburg'daki günlerinde daha da zenginleşiyor.

En yalın tarif bile Muna'nın hatıralarıyla renkleniyor, birçok notadan tatlanıyor tabaklar. Muna sofralarında buluşmak dileğiyle...
Stok Kodu
9789944264433
Boyut
215-295
Sayfa Sayısı
351
Basım Yeri
İstanbul
Basım Tarihi
2012-11
Kapak Türü
Karton
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat