İçeriğinde çorba ve salatalardan, tatlı ve kurabiyelere kadar 280'den fazla uluslararası klasik tarifin yer aldığı bu kitap, her yemekseverin kütüphanesinde baş köşede mutlaka yerini alacaktır. Başarı garantisi adına gerek duyulabilecek temel teknikleri gösteren 50'den fazla illüstratif "yemek pişirme dersi"ni de içeriğinde barındırdığından son derece kapsamlı, anlatımlarında net ve çarpıcı bir biçimde resimlerle zenginleştirilmiş gerçek bir kaynak kitaptır. Altın Yemek Kitabı yıllarca mutfağınızda baş rehberiniz ve dostunuz olacaktır. Çorbalardan salatalara, et yemeklerinden sebze yemeklerine, makarnalardan pilavlara, tatlılardan tuzlulara altın gibi bir yemek kitabı...
Stok Kodu
9786051063676
Boyut
135-195
Sayfa Sayısı
710
Basım Yeri
İstanbul
Basım Tarihi
2012-7
Kapak Türü
Karton
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe
Yorum yaz
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat